Thursday, May 30, 2013

What should chronic nephritis diet be


Chronic nephritis as a chronic disease, you have certain difficulty in treatment, because a little do not pay attention to it could cause the illness is aggravating, and diet as part of the treatment of patients with chronic nephritis, can eat what is beneficial to the recovery of disease should be the most focus on patients with chronic glomerulonephritis.
  (1) the supply of protein. Chronic nephritis diet therapy should be based on the degree of renal impairment to determine the protein intake, if long duration, renal function damage is not serious, the protein in food are not strictly limited, but should not be more than 1 g per kilogram of body weight, daily quality protein to reach more than 50%.
  (2) due to some patients limits the protein, the supply of heat is to be with a primary source of carbohydrate and fat, energy supply depends on the intensity of labor. A day for rest, adult supplies, 126 ~ 147 k - I/kg body weight. And to meet the needs of the patient activity.
  (3) control of sodium intake. Severe edema and hypertension, the amount of sodium salt to control under 2 g/day, or even give salt-free diet, is low in salt.
  (4) give adequate vitamin, especially vitamin C, because long-term chronic nephritis patients had anemia, vitamin C can increase the absorption of iron, so should eat fresh tomatoes, green leafy vegetables, big jujube, watermelon, kiwi fruit, cucumber, watermelon, kiwi fruit and natural fruit juice and other foods.
  (5) appetite while vitamin C preparation should complement more rich in B vitamins and folic acid food, such as animal internal organs, green leafy vegetables, such as food, and help to correct the anemia. When high potassium diet foods high in potassium, carefully choose vegetables and fruit. Chronic nephritis patients to diet sugar drinks and excitant food